Skip links

Gode søkertall!

Her på Kongshaug har vi vært velsignet med gode søkertall siden oppstart av musikkgymnaset i 1999. De siste fem årene har vi allikevel merket at vi må være mer på “hugget” for å gjøre oss synlige som musikkgymnas. Mange skoler som har musikk, dans, drama som linjevalg sliter med å opprettholde tilbudet grunnet lave søkertall. Med det som bakteppe er vi veldig glade for å melde om nesten rekordsøkning på 88 stk. til Vg1 i år.  I disse dager mottar vi svar fra de som har fått tilbud om plass, og det ser svært lovende ut.

Mye av markedsføringen skjer digitalt via sosiale medier, og kanskje du er en av de som har blitt “bomba” med Kongshaug-annonser det siste halvåret når du er på internett 🙂 Vi tror i alle fall at det har sin positive virkning.

Men vi undervurderer ikke det som blir spredt av gode ord og bilder fra elevene våres, foresatte og andre støttespillere av Kongshaug! Helt uvurderlig! Tusen takk for at dere snakker fint om oss og sprer det glade budskap om at Kongshaug er en fantastisk skole!