Skip links

Jul med Kongshaug 2021

Dette gleder vi oss til! Fredag 10. og lørdag 11. desember er Kongshaug musikkgymnas tilbake med de tradisjonsrike julekonsertene i Os kyrkje. Alle på skolen håper inderlig at ikke korona-situasjonen vil lage noen begrensninger og at konsertene kan gjennomføres som planlagt.

Fredag morgen kl. 04.30 vekkes elevene til frokost, transport og oppvarming til dagens første konsert kl. 07.30. Alle som vil ha en vakker og annerledes start på en førjulsfredag er hjertelig velkommen til denne. Dørene åpnes kl. 07.10 og vi håper at mange kommer! Kl. 10.00 og 12.00 blir det skolekonserter og begge tidspunkt er det ledige plasser, spesielt på den siste. Konsertene er gratis med mulighet til å gi en gave ved utgangen.

De som ikke har mulighet til å gå på konsert denne fredagen er velkomne i kirken lørdag kl. 17.00 eller 19.30. Da inviterer vi til to utvidete konserter og til disse selges det billetter til kr. 100,- på hoopla.no. Søk på «Jul med Kongshaug», så kommer begge konsertene opp.

Kongshaug-ungdommene vil på denne måten få ønske alle en riktig god jul og håper at julekonsertene kan gi fred og ro midt i travelheten før jul, og minne oss om den glede som englene sang om første julenatt, der ute på Betlehemsmarkene.

Hjertelig velkommen!