Skip links

Ledige stillinger!

Vi har behov for assistent i minimum 50% + pedagog til spesialundervisning i spansk i ca. 50%.

Kongshaug musikkgymnas har behov for en assistent med stillingsstørrelse minimum 50%. Det kan bli større behov. Arbeidsoppgavene er primært spesialundervisning med skrive og lesehjelp i de fleste fag. I tillegg trenger vi lærer til spesialundervisning i spansk i ca. 50%. Begge stillingene er begrenset til skoleåret 2021-22.

Hvem er vi?

Kongshaug Musikkgymnas er en kristen videregående internatskole eid av Norsk Luthersk Misjonssamband. Skolen har siden 1999 kunnet tilby et treårig utdanningstilbud innen programfag musikk, dans og drama, og har i år 127 elever som alle bor på skolen. Den ligger i et idyllisk område på Lepsøy i Bjørnafjorden kommune, ca. 45 minutter å kjøre fra Bergen sentrum.

I personalet er vi en god blanding av gammelt og ungt som trives svært godt sammen. Vi støtter og hjelper hverandre, er opptatte av kvalitet og utvikling og har eleven i sentrum ved å bry oss, se dem, vise dem respekt og omsorg og dele vår kristne tro. Vi er stolte av elevene våre som i løpet av et skoleår bl.a. får mange muligheter til å vise sine kreative og musikalske evner. For mer informasjon, se www.kongshaug.no

Vi søker deg som:

  • deler skolens verdigrunnlag
  • er glad i å jobbe med ungdom
  • er allsidig, fleksibel og løsningsorientert
  • kan arbeide selvstendig, men likevel er glad i å arbeide i team
  • er strukturert og til å stole på

Vi tilbyr

  • en inspirerende arbeidsplass med liv og røre
  • en givende og utfordrende jobb
  • lønnsbetingelser og pensjonsordninger som på nivå med offentlig skole

Om stillingene

Vi trenger en assistent med gode lese og skriveferdigheter som kan være en hjelp og støtte i dette arbeidet for elever som har behov for det. I tillegg trenger vi en lærer med kompetanse til å undervise i spansk i videregående skole, som først og fremst skal ha undervisning med enkeltelever eller små grupper.

Søknadsfrist

Snarest. Søknad, CV, og andre henvendelser rettes til: hiversen@kongshaug.no