Skip links

“Til Deg” suksess

Etter fire så og si fullsatte forestillinger i Oseana er det på sin plass med litt evaluering..

Og siden sjølskryt er av det mindre positive slaget – har vi valgt å hente inn andre medier og folks meninger om forestillingen.

Her følger to artikler. Dessverre er noen med abbonement.

Os og Fusaposten: “Elskverdig, melodiøs og tankevekkjande storkonsert”

Midtsiden.no: SakkoSekkStudio: Kongshaug Musikkgymnas – Til Deg!

Ellers fanget vi opp mange godord og tilbakemeldinger fra publikum i hallen etter forestillingene.

Selv fra vårt mest kritiske publikum – ungdomsskoleelevene – flommet godordene. Mange fikk mye å tenke og reflektere over etter forestillingene, som kanskje henvendte seg spesielt til deres aldersgruppe kommunikasjonsmessig.

Og – Vi er ikkje så redde for å skryte av elevene våre.. For maken til innsats og flott holdning skal en lete lenge etter! Mange dager med intensive øvinger og praktiske forberedelser – og ikkje minst dagene med forestillinger gjør noe med oss på så mange måter. Vi kjenner på samhold og samarbeid, prestasjon/arbeidspress, utholdenhet og motivasjon, nederlag og mestringsfølelser – SAMMEN! Vi ser at dette er med og former dere til fantastiske mennesker som er med og heier hverandre opp og frem!

Vi må også spesielt trekke frem trekløveret fra personalet som var med og bar prosjektet på en helt spesiell måte:

Anne Berit Hodne, Ingrid Grøvan og Andreas Oltedal har virkelig lagt sjela si i dette prosjektet. De har organisert, planlagt og tilrettelagt  – sammen med mange andre i personalet – for at dette skulle gå så fint og smertefritt.

Vi er stolte av skolen vår! Elevene og personalet! Dette var bare skikkelig gøy 🙂 !

Se mer på Facebook